// Strawberry Cupcake
Daisypath Anniversary tickers


hellO guys (: ..hOpe enjOy this blOg <3


My Biography
My Self
My Friends
My Diary




Shoutbox




Older Post
arwah mak long (zainon)
Thursday, 11 October 2012 | 00:13 | 0 Sweet Cupcake


HOSPITAL UNIVERSITI MALAYA 




Semalam , tanggal 9/10/2012 , mak long telah meninggal dunia )’: ..korg ingat tak aku update pasal aku nak pergi jumpe mak long dekat hospital university malaya ? Alhamdulillah , minggu lepas , tanggal 6/10/2012 , aku sempat pergi ..ptg jumaat , dlm pukul 6.30 , umi dah dapat kereta preve tuh , Alhamdulillah ,.makbul juga doa aku dan korg ,TERIMA KASIH (‘: ..time aku jumpe mak long , sedih aku tengok dia ..keadaan beliau time sihat dulu sungguh berisi dan sihat ..aku rindukn keadaan mak long time tuh )’: ..sekarang mak long kurus sgt ! ..aku tahan sebak time kat hospital ..aku juz buad2 main mesej ..pada hakikat nye aku tahan nangis )’: ..aku tak sanggup tengok beliau ..pilu hati aku ..beliau time tuh still bule bercakap , tp agak perlahan ..aku tak berapa dengar ..aku sampai hospital dlm pukul 6p.m lebih ..pukul 8 kiteorg balik ke puncak alam (rumah pak long dan mak long) ..sebelom kitaorg balik , aku sempat mintak maaf , dan mak long memaafkn aku ): .time tuh ,aku hanya mampu berdoa agar mak long cepad sembuh );



                          created by my self (':







Rabu ,dlm pukul 3 lebih , waktu aku tgh sibuk jumpa e.f utk uruskn pasal kolej , umi kol ..time tuh aku silent kn henset ): ..dkt pukul 4 bru aku perasan , then umi kol aku balik ..umi suruh aku kemas baju ,.sebab kak zura*ank mak long cakap mak long dah nazak ..aku terdiam ..ya allah )’: ..umi cakap andai mak long meninggal , umi suruh aku drive ke ktm ,then nanti umi amek dekat kL sentral ..then ptg ,aku tidur ,,dlm pukul 9 ,aku gy pasar malam dengan dira dan zizi ..henset aku dlm flight mode ..aku jrg main mcj , so ta derk function aku on ..bila dah balik ,aku off kn flight mode tuh , then umi kol ..aku kena marah ==’ ..rupenya umi nak cakap yang mak long dah meninggal )’: ..dlm pukul 7 lebih mak long meninggal ..sama mcm arwah abah ..time maghrib juga abah meninggal )’: ..ya allah , yang maha pengasih lagi maha penyayang ,ampunkan lah dosa mak long , tempat kan lah beliau dikalangan org-2 yang solehah , terangilah kubur beliau ,luaskn la kubur beliau ..aminnnnn </3








PREVE : CDC 5323 (:




american vpn | Hacer página web